Доставка

ДОСТАВКА

 

Начин на доставка


pcpro.bg използва услугите на куриерска фирма Speedy за доставки до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

Всеки артикул се доставя с възможност за преглеждане преди заплащане на наложения платеж.Срокове за доставка

Поръчки се обработват всеки ден от 9:00 до 16:30 часа. Поръчка влязла в системата след 16:30 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат в рамките на сроковете за доставка.

Доставката се извършва в рамките от 5 до 8 работни дни след получаване на плащане и  потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на Спиди до съответното населено място.


Цени на доставка

 PcPro.bg предоставя на своите клиенти преференциални цени за доставка на територията на цялата страна.

За доставка до други страни на ЕС pcpro.bg използва световно известни транспортни компании като DB Schenker, DHL , UPS и други
Връщане на стока

Съгласно Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г всеки клиент има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.
От своя страна доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на pcpro.bg ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!